torstai 14. heinäkuuta 2016

Bobin maailma

James Bowen.  Aina silloin tällöin on hauska lukea selviytymistarinoita.  Siihen liittyvä kissa antaa siihen vielä oman hehkunsa.  Katusoittaja ja lehdenmyyjä, jonka olkapäillä istuu keltaraitainen kissa, kääntää varmasti ohikulkijoiden päät.  Kissa osaa joitain temppuja, mutta erikoista on miten se huolehtii isännästään. 
 
Katuelämä on kovaa ja tuskaistakin välillä.  Huumeista selviytynyt isäntä saa uuden elämän myymällä lehtiä kadulla ja välillä soitellen.  Aina saa pelätä rahojensa ja välillä turvallisuutensakin puolesta.  Kissan isäntä ei yhtään puolustele entisiä tekemisiään.  Huumeet ovat vieneet miehen lähes pohjalle.  Sieltä hän kampeaa ylös, eikä Bob-kissalla ole vähäinen rooli asiassa.
 
Kirjan ensilehdellä on omistuskirjoitus: " Kaikille niille jotka omistavat elämänsä hädänalaisten eläimien ja kodittomien auttamiseen."  He tekevät suurta työtä apua tarvitsevien vuoksi.  Eikä se työ lopu koskaan.  Aina on heikkoja ihmisiä jotka tarvitsevat tukea.  Onneksi on heitä jotka sitä antavat.
 
Kirjan kirjoittamisellakin on varmasti ollut suuri rooli eteenpäin menemisessä.  Halu antaa oma elämäntarinansa julki voi auttaa muitakin elämänkamppailijoita ylös ja elämässään eteenpäin.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos kommentoisit ja olisit jotain mieltä kirjoituksistani. Luen aina kaikki.