lauantai 4. maaliskuuta 2017

Omat kirjat

Kirjoittelen jonkun verran itsekin ja silloin jää muiden kirjojen lukeminen vähemmälle.  Kirjojani ei monikaan tunne tai lue.  Itekirjailijana tai omakustantajana olo on toisinaan turhauttavaa.  Kirjoittaminen on kaikenkaikkiaan mukavaa, vaikka ketään ei aukaisisi yhtään kirjoittamaaani kirjaa.  Kirjoittaa voi itseään varten.  Kaikki kirjoittaminen kehittää taitoa sanojen vääntelyyn ja kirjoittamiseen. 

 Blogien kirjoittaminen on hyvää terapiaa ja antaa mahdollisuuden omien tuotostensa esille panoon.  Netissä liikkuu paljon katsottavaa ja luettavaa.   Toiset esittelevät omia taidonnäytteitään, toiset muiden. 

 Olen löytänyt sieltä monia samoin ajattelevia.  On ilo seurata toisten kirjoittamia blogeja, joista saa ideoita oman tekemiseen.

Omat kirjani ovat unelmieni toteutuksia.  Mitään ei saa, jos ei uskalla heittäytyä ja tehdä sitä mitä haluaa, välittämättä muiden mielipiteistä.

Uusin kirjani on nimeltään Lyhyttavaraa.  Se ilmestyy parin viikon sisällä.  Se sisältää ajatelmia ja pieniä mietintöjä.  Lukee ken haluaa.


Muutama muukin kirja on tullut tehtyä.  Niitä löytää joistakin kirjastoista.

 Kukas sen kissan hännän nostaa jos ei itse.  Ei tehtyjä töitä kannata piilotella.

Tiedän, etten ole kirjoittajana niiden lahjakkaiden kirjoittajien joukossa, joita kustantajat haluavat.  Olen harrastajakirjoittaja, joka kirjoittaa harrastuksekseen kirjoja.  Samoin kuin karaokelaulajat laulavat lauluja ja maalaustaiteen harrastajat maalaavat tauluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava jos kommentoisit ja olisit jotain mieltä kirjoituksistani. Luen aina kaikki.